Contract IT in onderaanneming :

Met het contract IT in onderaanneming kunt u zich ten volle concentreren op uw centrale activiteiten en vertrouwt u uw IT toe aan onze professionele zorgen.

MCH verzorgt alle aspecten rond uw IT infrastructuur (onderhoud, installaties, herstelling, software,…) op basis van goed gedefinieerde missies die in overleg met u zijn vastgelegd. Uw dossier wordt beheerd door een account manager met (een) vast toegewezen technicus (technici). Uiteraard voorzien wij een backup die volledig op de hoogte is van uw situatie in geval dat de aangewezen technicus afwezig is wegens verlof of ziekte, zodat u continu gegarandeerd bent van een optimale service. In dit contract zijn de sleutelwoorden: advies, proactiviteit, professionaliteit en continuïteit!

U moet zich bijgevolg niet meer bezighouden met de oorzaak van eventuele problemen, onze technische dienst kent uw infrastructuur en kan de problemen binnen een handomdraai identificeren en oplossen. Dit contract biedt u de mogelijkheid van een flexibele en efficiënte IT infrastructuur.

U bepaalt in overleg met MCH:


  • Het aantal uur per maand dat één van onze gespecialiseerde technici tot uw beschikking staat.
  • De missie die de technicus zal volbrengen : Controle en updates van de server(s), beheer van taken die voorzien moeten worden naar de werknemers en werkstations, updates van software, installatie van nieuwe software, …

Wij garanderen :

  • Een technicus die op een vaste dag bij u langskomt voor het beheer van uw IT.
  • Een opvolging van uw dossier door een Account Manager bij MCH.
  • Certificatie en professionalisme van onze medewerkers, zowel op technisch als commercieel gebied.