Beveiliging is van primordiaal belang om uw business te garanderen.

logo from Fortinet

De beveiliging als hart van uw netwerk, een noodzaak voor alle organisaties, vraagt om een implementering van meerdere beveiligingsfuncties. Fortinet is pionier in het zogenaamde Unified Threath Management, een aanpak die toelaat om deze meerledige beveiliging in te bouwen vanuit één apparaat, wat de administratieve taken alsook de evolutiesterkte, de flexibiliteit en de prestaties vereenvoudigt.

Een verenigde en multifunctionele beveiliging

Naast de traditionele antivirus, bestaan tegenwoordig meerdere beveiligingstechnologieën die samenwerken om een optimale bescherming te garanderen: IPS, IDS, integriteitsmonitoring, bescherming, toepassing van de veiligheidsregels, enz. Fortinet activeert het geheel van de functionaliteiten die een integrale en noodzakelijke bescherming van uw informatica infrastructuur garanderen.

Geoptimaliseerde prestaties

Met Fortinet zal u niet meer moeten kiezen tussen beveiliging en prestaties. De FortiASIC processoren bouwen een beveiligingslaag rond u netwerk met een zeer hoge doorvoersnelheid, waardoor een goede doorstroming van uw netwerk gegarandeerd wordt. FortiOS, het besturingssysteem van de FortiGate platformen, ontwikkelt en beheert het geheel van de veiligheidsfuncties, met in het bijzonder een opsporing van bedreigingen gebaseerd op virale handtekeningen en gedrag.

Eenvoudig en efficiënt beheer

De Fortinet beveiligingsinfrastructuur wordt centraal beheerd met FortiManager. Vanaf dit platform configureren en beheren de administratoren tot meerdere duizenden FortiGate toepassingen. Het beheer van de logs en de rapportering worden gecentraliseerd beheerd door FortiAnalyzer™. U visualiseert, analyseert en archiveert de veiligheidsgebeurtenissen, de Web inhouden gelinkt aan het verkeer op het netwerk alsook de e-mails, om via deze weg uw netwerkbeleid te handhaven.

Voordelen voor onze klanten

  • Meerdere geconsolideerde beveiligingslagen om geavanceerde bedreigingen tegen te houden
  • Geoptimaliseerde prestaties en TCO (Total Cost of Ownership)
  • Fysieke of Virtuele machines voor elke omgeving
  • Uw systeem wordt beheerd door onze specialisten, met dagelijkse gebruiksrapporten. U ontvangt een overzicht van het gebruik, de dreigingen en eventuele aanvallen, netwerkgebruik, alsook updates, patches, …
U heeft reeds een oplossing met beheer, rapporten en garantieuitbreiding voor uw FortiGate vanaf €259,00 per jaar.