Microsoft Server 2012

De meeste informatica activiteiten van een onderneming functioneren via Windows servers. Of u nu een vervallen of helemaal geen server bezit, u heeft zeker vragen over de manier waarop u uw middelen zo efficiënt mogelijk moet investeren. De aankoop van een server is waarschijnlijk de grootste financiële investering voor uw informatica park, u zal deze minstens 5 jaar gebruiken.

Bij MCH bieden wij u de expertise inzake Windows servers die noodzakelijk is voor uw onderneming. Wij beantwoorden de meest complexe vragen en staan borg voor de wijselijke investering van uw middelen nu en in de toekomst.

MCH is sinds 23 jaar via zijn technische dienst expert in het domein, wij verstaan de geschiktheid en harmonie tussen de benodigde apparatuur, verbonden met de technologie van de Windows servers. Met deze kennis staan wij u bij om de efficiëntie van uw huidige investeringen te evalueren, uw noden te bepalen en wij stellen u de beste middelen voor om uw investeringen te optimaliseren. Wij begrijpen de bijzonderheden van complexe omgevingen en zijn in staat om de ondernemingen te ondersteunen en raad te geven inzake alle server installaties.

Eens geïnstalleerd, is het onderhoud van een Windows server omgeving belangrijk. Wij verzekeren u ervan dat uw informatica middelen constant en adequaat bijgewerkt, beschermd en geback-upped zijn. Wij ondersteunen software, niet eigen aan Windows in de velden boekhouding, stockbeheer, enz… en wij verzekeren er ons van dat alles correct functioneert, van de e-mails tot de belangrijke commerciële applicaties.

U blijft op de hoogte van het beheer van uw park zonder zorgen.

Enkele mogelijkheden van Windows Server 2012

MCH biedt u dankzij de grote keuze aan Microsoft server oplossingen, een gepersonaliseerde offerte voor uw business aan.

De oplossingen zijn aangepast aan de KMO-omgeving en laten toe om, met dezelfde opties, zowel in kleine als in de grootste entiteiten te functioneren. Voor elke maat een oplossing:

Een server met installatie van 15 gebruikers vanaf €3500,00 excl. BTW

Een server met installatie van 15 gebruikers vanaf €4500,00 excl. BTW

Windows Server 2012 R2 editions

FeaturesFoundationEssentialsStandardDatacenter
CPU socket limit 1 2 64 64
Memory limit 32GB 64GB 4TB 4TB
Licensing model Per server Per server Per CPU (pair) + CAL Per CPU (pair) + CAL
User limit 15 25 Unlimited Unlimited
Access service limits 50 RRAS / 10 IAS 250 RRAS / 50 IAS / 2 IAS Server Groups Unlimited Unlimited
Virtualization No Either 1 VM or 1 physical server 2 VMs Unlimited
Hyper-V No No Yes Yes
Server Core mode No No Yes Yes
IIS Yes Yes Yes Yes
File Services limits 1 DFS root 1 DFS root Unlimited Unlimited
Overzicht van de Microsoft Server 2012 oplossingen