Onze missie is duidelijk :

Het is overbodig om u eraan te herinneren dat in een competitieve bedrijfswereld men zichzelf moet overtreffen om te slagen. Om de objectieven van uw bedrijf te realiseren, heeft u zowel aangepaste bedrijfsprocessen nodig als een IT systeem dat hier volledig is op afgestemd. MCH biedt u de mogelijkheid om bedrijfsstrategie om te zetten in een betrouwbare en efficiënte IT oplossing, die u toelaat uw business te optimaliseren. Op tijd, betrouwbaar binnen de grenzen van uw budget, maar eerst en vooral in dialoog met u!

Om met de grootst mogelijke precisie te kunnen voorzien in de behoeften van elke KMO, heeft MCH een brede waaier van IT oplossingen voorzien: dankzij ons onderhoudscontract op maat, kunnen wij u op jaarbasis een exact budget voor het onderhoud van uw IT park voorstellen. Op elk moment is de correcte werking van uw netwerk gecontroleerd vanop afstand, wat ons de mogelijkheid geeft preventief in te grijpen of op korte termijn tussen te komen in geval van problemen of pannes. Deze monitoring is een volledig gratis dienst die wij aanbieden in het kader van ons onderhoudscontract.

Wenst u interventies op aanvraag ? Dan kunt u kiezen voor onze “kredieturen”formule, waardoor u kunt genieten van een prioritaire service on site en dit voor een beperkt budget.

De slaagkansen van uw business hangen in grote mate af van een krachtige en efficiënte IT structuur. In elk geval is onze missie: een oplossing op uw maat aanbieden in samenspraak met u, waardoor uw IT infrastructuur u alle mogelijkheden biedt om uw business te doen slagen!