Office 365 Entreprise E1

Geef uw mensen de nieuwste samenwerkingsservices, met het IT-beheer en de flexibiliteit die u nodig hebt om uw bedrijf soepel en op uw eigen manier te runnen.

Ondersteun uw teams

Help uw teams meer in minder tijd te bereiken met functies voor het eenvoudig delen van bestanden, cocreatie in realtime en onlinevergaderingen, die allemaal overal toegankelijk zijn.

Services op maat

Krijgt precies de services die u wilt. Combineer Office 365 met uw huidige investeringen en mix en match services voor verschillende gebruikers.

Krijg controle over IT

Profiteer van krachtig IT-beheer met minder IT-overhead en minder gedoe. Stap op uw voorwaarden over naar de cloud, vereenvoudig uw beheer en automatiseer taken.

Office 365 Enterprise E1 bevat:

E-mail en agenda’s
Gebruik het uitgebreide en vertrouwde Outlook voor uw zakelijke e-mail, vanaf uw bureaublad of vanuit een webbrowser via de Outlook Web App. Elke gebruiker krijgt een postvak van 50 GB en kan bijlagen van maar liefst 25 MB versturen.
Online vergaderen
Host onlinevergaderingen met audio en video waarbij u met één klik uw scherm kunt delen en een vergadering in HD-video kunt starten.
Chat- en Skype-functionaliteit
Communiceer met andere Skype voor Bedrijven-gebruikers via chatberichten en telefoon- en videogesprekken, en laat via uw onlinestatus weten of u beschikbaar bent. Deel uw onlinestatus, verstuur chatberichten en telefoneer met Skype-gebruikers.
Bestanden opslaan en delen
OneDrive voor Bedrijven geeft elke gebruiker 1 TB aan persoonlijke opslagruimte in de cloud, die vanaf elke locatie toegankelijk is. Deel eenvoudig documenten met mensen binnen en buiten uw organisatie en bepaal wie elk bestand kan bekijken en bewerken.
Teamsites
Werk samen aan projecten via teamsites waar u per project documenten, notities, taken en gesprekken bij elkaar houdt.
Sociaal bedrijfsnetwerk
Met de samenwerkingssoftware en zakelijke toepassingen van Yammer kunnen uw medewerkers in contact komen met de juiste personen en informatie tussen teams delen. De organisatie van projecten verloopt soepeler waardoor ze meer gedaan krijgen in minder tijd.
Office Online
Maak en bewerk Word-, OneNote-, PowerPoint- en Excel-documenten vanuit een browser.
Blijf op de hoogte. Zoek en vind inhoud in Office 365 op basis van persoonlijke inzichten. Office Delve is de eerste tool aangestuurd door Office Graph, een verzameling geanalyseerde signalen en inzichten verkregen uit het gedrag van gebruikers en hun relatie tot inhoud, onderwerpen en contactpersonen.
Bedrijfsvideoportal
Beheer video’s binnen uw organisatie in een handomdraai. Office 365 Video is het centrale punt binnen een bedrijf voor het uploaden, delen en ontdekken van video’s. Bovendien kunnen video’s probleemloos op verschillende apparaten worden afgespeeld.
Apps voor Office en SharePoint
Nieuwe door derden en klanten ontwikkelde apps werken samen met Office en SharePoint. Zo krijgt u de webservices rechtstreeks in uw documenten en op uw sites.

Alle Office 365 Enterprise-abonnementen bieden:

Betrouwbaarheid
Werk onbezorgd met de wetenschap dat uw services beschikbaar zijn, dankzij een gegarandeerde beschikbaarheid van 99,9%, financieel ondersteund door een Service Level Agreement (SLA).
Beveiliging
Baanbrekende beveiligingsprocedures met vijf beveiligingslagen en proactieve controle helpen klantgegevens veilig te stellen.
Privacy
Uw gegevens zijn van u. Microsoft scant geen e-mails of documenten voor reclamedoeleinden.
Beheer
Uw IT-personeel heeft via de beheerportal uitgebreide configuratie-opties voor uw services: via een onlineportal of via geautomatiseerd beheer met PowerShell-opdrachten. U kunt uw services onderweg beheren met de beheer-app.
Up-to-date
U hoeft niet te betalen voor versie-upgrades. Deze zijn bij het abonnement inbegrepen. Nieuwe functies kunnen via configuratieopties automatisch aan gebruikers van Office 365 beschikbaar worden gesteld.
Active Directory-integratie
Beheer gebruikersreferenties en -machtigingen. Eenmalige aanmelding en synchronisatie met Active Directory.
Ondersteuning
24/7 telefonische ondersteuning voor alle IT-problemen. Voor minder dringende kwesties kunt u rechtstreeks via de beheerportal serviceaanvragen indienen.

Office 365-onboardingservice

Office 365 FastTrack

FastTrack is de onboardingservice voor gekwalificeerde klanten van Office 365. Microsoft-onboardingexperts bieden persoonlijke ondersteuning en zorgen dat de service in het hele bedrijf kan worden gebruikt.

Tijdelijke aanbieding bij implementatie: Gedurende een bepaalde periode (van 1 september 2014 tot en met 30 juni 2015) kunnen gekwalificeerde klanten die Office 365 in gebruik nemen, extra ondersteuning krijgen bij de implementatie of hun IT-partner voor een dergelijke ondersteuning laten vergoeden.

Veelgestelde vragen
Werkt Office 365 Enterprise E1 met mijn exemplaar van Office?
Office 365 Enterprise E1 werkt het best met de nieuwe Office, Office 2010 en Office 2011 voor Mac. Office 365 werkt met enigszins beperkte functionaliteit met Office 2007. Voor het gebruik van Enterprise E1 hebt u geen bureaubladversie van Office nodig. U krijgt echter veel meer mogelijkheden en kunt ook offline werken als u een bureaubladversie van Office verbindt met de Office 365-services.
Hoe kan ik betalen?
U kunt betalen met alle bekende creditcards. Het bedrag van uw abonnement wordt vermeld op uw creditcardoverzicht. U kunt ook een factuur krijgen. Afhankelijk van de services die u kiest, krijgt u maandabonnement of jaarlijks een factuur. U ontvangt een e-mailbericht wanneer uw factuur klaar staat en als u bij de aanschaf van uw abonnement een inkoopordernummer (PO) hebt ingevoerd, staat dit nummer op de factuur.
Welke betalingsopties zijn er? Kan ik per maand of per jaar betalen?
Bij een jaarabonnement op Office 365 Enterprise kunt u jaarlijks betalen. Bij een jaarabonnement neemt u een abonnement voor één jaar, maar u kunt bij de registratie opgeven of u per maand of per jaar wilt betalen.
Zijn er volumekortingen voor bedrijven?
Ja, Office 365-klanten met een Enterprise-overeenkomst die via volumelicenties (gewoonlijk meer dan 250 licenties) abonnementen willen kopen, kunnen korting krijgen. Een Microsoft-expert kan samen met u de aanschafopties voor grote ondernemingen bekijken en samen met u bepalen wat de beste optie voor u is. Lees meer over volumelicenties. Zoek een Microsoft-expert.
Kan ik mijn abonnement op elk moment opzeggen?
U kunt uw abonnement op elk gewenst moment opzeggen. Voor jaarabonnementen, zoals Office 365 Enterprise E1, geldt een boete indien u het abonnement vóór beëindiging van het contract opzegt. Lees de volledige Microsoft Online Subscription Overeenkomst.
Wat gebeurt er met mijn gegevens als ik mijn abonnement opzeg?
Uw gegevens zijn van u. Als u besluit om uw Office 365-abonnement op te zeggen, kunt u uw gegevens (bijvoorbeeld uw e-mail en documenten op teamsites) downloaden en opslaan op een andere locatie. Dit moet u wel doen voordat u uw abonnement opzegt. Hierna zijn de gegevens die aan uw Office 365-abonnement zijn gekoppeld, nog 90 dagen voor uw beheerder(s) beschikbaar via een account met beperkte functionaliteit.
Kan ik overstappen op andere Office 365-abonnementen?
Ja. Als u wilt upgraden, kunt u uw account overzetten naar een ander abonnement. U kunt bijvoorbeeld upgraden van een Office 365 Business-abonnement naar een Office 365 Enterprise-abonnement.
In de meeste gevallen kunt u de wizard voor het veranderen van abonnementen in het beheercentrum gebruiken om uw abonnement te upgraden. Als uw abonnement meer dan 300 gebruikers omvat of als u bij de aanschaf van het abonnement een prepaidkaart hebt gebruikt, is de wizard niet beschikbaar. Abonnementen die niet via de wizard kunnen worden aangepast, kunt u handmatig upgraden. Lees meer over het upgraden van Office 365-abonnementen. OPMERKING: Wanneer u een upgrade uitvoert voor uw account, wordt uw domeinnaam overgezet naar uw nieuwe account. Het maakt hierbij niet uit of u uw eigen domeinnaam naar uw Office 365-account hebt meegenomen of een domeinnaam met Office 365 hebt ingesteld.
Kan ik verschillende Office 365-abonnementen combineren?
Ja, u kunt verschillende Office 365-abonnementen combineren en op elkaar afstemmen. Houd er rekening mee dat er enkele licentiebeperkingen zijn op abonnementsniveau. De abonnementen voor Office 365 Business, Business Essentials en Business Premium hebben elk een limiet van 300 gebruikers, terwijl voor Enterprise-abonnementen een onbeperkt aantal gebruikers geldt. U kunt bijvoorbeeld 300 Business Premium-seats, 300 Business Essentials-seats en 500 Enterprise E3-seats op een enkele tenant kopen.
Ik heb extra hulp nodig bij het instellen van Office 365. Wie kan mij helpen?
Microsoft-experts zijn getrainde IT- en ontwikkelingsbedrijven die u kunnen helpen bij de overstap naar Office 365. Zij kunnen ook aangepaste oplossingen voor uw bedrijf ontwikkelen. Aarzel niet ons te contacteren voor meer hulp bij de implementatie van uw Microsoft Office 365 projecten.
Wat als ik al een domeinnaam heb?
U kunt een bestaande domeinnaam naar Office 365 meenemen en e-mailadressen met die domeinnaam maken. Uw domeinregistrar of DNS-hostingprovider zoeken. Domeinbeheer in Office 365-abonnementen vergelijken.