Eenvoudiger bestaat niet !

Uw wens :
  • Een extern beheer van uw server ?
  • Een regelmatige opvolging van uw IT park voor een vaste prijs ?
  • Een snelle tussenkomst ?
  • Een advies, een audit, een website, een oplossing ?
MCH, een Brussels bedrijf met 30 medewerkers, biedt sinds 1993 efficiënte IT oplossingen. Met dank aan zijn technische dienst en zijn ervaring ! Dankzij MCH zal uw IT er voortaan een stuk gemakkelijker uitzien !

MCH, een unieke ervaring.

MCH is een Brusselse KMO die zich sinds 1993 specialiseert in het uittekenen, beheren en implementeren van complete IT oplossingen voor haar klanten; van bekabeling tot gepersonaliseerde opleidingen. Wij richten ons specifiek op KMO’s van 2 tot 75 personen, waarvoor wij (totaal)oplossingen op maat aanbieden.

Sinds de oprichting van het bedrijf, ligt het accent bij MCH op een vertrouwensrelatie die de verbinding maakt tussen onze leveranciers en onze klanten. Dit vertrouwen is gebaseerd op de kwaliteit van de geleverde service, oplossingen op maat voor KMO’s en het dynamisme van het team van technici, commerciële medewerkers en programmeurs. Hierdoor wordt de goede werking op alle niveaus van ons bedrijf gegarandeerd, en bij uitbreiding ook de goede werking van uw KMO. Door een samenwerking met MCH aan te gaan, verbindt u zich tot een professionele relatie waarbij kwaliteit, uitmuntendheid en dialoog voorop staan. Hierbij verliezen wij nooit de gemoedelijkheid uit het oog, waarbij elke klant voor ons uniek is met eigen behoeftes en oplossingen.

Ons team van een 30-tal medewerkers, staat ons toe een globale oplossing voor te stellen, zonder met onderaannemers te (moeten) werken. Wij beheren uw IT door aanspraak te maken op alle facetten van ons vak: van de structurele bekabeling via fiber of netwerkkabel, over de installatie en onderhoud van servers, printers, copiers, faxen alsook alle verbruiksartikelen, toner, inktpatronen, tot een “online” oplossing volledig op uw maat.

Wij werken continu aan de optimalisatie van de kwaliteit van onze aangeboden diensten en onze blijk van professionalisme én hopen u hiervan te kunnen overtuigen door onze diensten bij u te bewijzen.