Menu

Vertrouw ons uw IT infrastructuur toe,
geef uw bedrijf alle aandacht.

Contact

Onze oplossingen

Wie zijn wij

Sinds 1993 staan wij klaar om samen met bedrijven hun informatica parken uit te denken, op te bouwen en te onderhouden; over geheel België stellen wij eveneens de bekende WinBooks beheer software voor én bieden wij bekabeling en het hoogst aangeschreven gamma aan optische vezel.

Onze oplossingen

Onze troeven

Vertrouwensrelatie

Wij garanderen een kwaliteitsvolle dienstverlening; steeds professioneel in constante en klantvriendelijke dialoog.

Snelle interventie

Dankzij ons bewakingssysteem vanop afstand, hebben onze techniekers de mogelijkheid om snel tussen te komen voor uw informatica onderhoud.

Multidisciplinair team

Onze programmeurs, techniekers of commerciële medewerkers zijn gespecialiseerd in hun domein.

Globale oplossing

Ons groot aanbod aan interne competenties en gevarieerde diensten, laten ons toe om alle takken van ons beroep te behandelen.

Onze oplossingen

Winbooks

Van commercieel beheer tot boekhouding, beantwoordt de WinBooks software aan de noden van de bedrijven, zelfstandigen, VZW en fiduciaires.

Meer info

IT Producten

Antivirus, optische vezel of netwerk installatie, onze catalogus omvat vele informatica kwaliteitsproducten.

Meer info

IT Diensten

Onze techniekers werken vanop afstand of komen zo snel mogelijk ter plaatse voor de installatie en het onderhoud van uw informatica park.

Meer info

Our clients

Wij zijn een fiduciaire van 60 personen en hebben MCH in vertrouwen genomen voor de installatie van onze infrastructuur op onze verschillende sites.

Wij opteerden voor materiaal dat tegen heel wat pannes kan opwerken en zijn hier zeer tevreden over. Dankzij deze keuze kunnen onze medewerkers veilig van op afstand werken.

Een algemene standaardisatie die ons kostbare tijd bespaart.

Daniel P

Naar aanleiding van een leverancier wijziging is MCH erin geslaagd om onze 2 sites Brussel en Gent te stabiliseren.
Dankzij hun teams hebben wij nu een uitstekende informatica op basis van een globaal contract, dat ons toelaat op beide oren te slapen zodra een (zelfs klein) incident zich voordoet.
Van harte dank aan het gehele team.

Vincent P

Wij kunnen ons geen langdurige panne van een productiemachine veroorloven, een competente bediende vinden binnen de grote diversiteit aan informaticadomeinen bleek niet mogelijk. Wij hebben dus ons volledig informaticapark toevertrouwd aan MCH die via een onderhoudscyclus van 3 halve dagen onze infrastructuur beheert; Windows, de virtualisatie, de back up, de optimalisatie van onze ERP, onze specifieke machines « weegschalen, ticketprinters, PC IP65 »
Naargelang het openstaande ticket, kan een bepaalde persoon een specifiek probleem komen oplossen zonder prijsverhoging. De dienstverlening is constant, 12 maanden per jaar, geen zorg meer over verlof of ziekte, de productie is constant!

Bernard W

Sinds vele jaren vertrouwen wij MCH onze infrastructuur toe op gebied van beveiliging « Wifi, Firewall, enz… », sinds 2 jaar besloten wij om onze servers in CloudBizz te brengen, MCH heeft deze migratie gerealiseerd zonder verwarring bij onze bedienden. Wij hebben een directe toegang tot het Call Center van MCH ingeval van vragen of andere zaken. Antwoorden en snelle reacties stellen ons gerust en dragen echt bij tot een verbetering van onze rendabiliteit.

Arnaud L

Elk jaar organiseren wij het meubelsalon en werden wij geconfronteerd met de penibele verhuissituatie waarbij onze volledige bureau infrastructuur moest worden verhuisd naar dit salon van Anderlecht tot Heysel.
Gelukkig worden wij sinds goed tien jaar niet meer geconfronteerd met deze zorgen. MCH beheert de verplaatsingen en installaties van onze machines, zo kunnen wij ons focussen op de rest van de organisatie.

Thomas H

Het is al een behoorlijk aantal jaren geleden dat we voor MCH als computerprovider hebben gekozen. Deze keuze kan gemakkelijk worden verklaard door het feit dat ze een zeer breed scala aan producten / diensten bieden die verband houden met IT. We hebben ervoor gekozen om wekelijks gebruik te maken van één van hun technici om onze infrastructuur te onderhouden en eventuele storingen te voorkomen.

Sonia O

News

10/02/2021

Activeer stemverificatie (Optioneel)

Ontdek hoe u sterke authenticatie activeert in 4 minuten

Activeer Google Authenticator (Optioneel)

Ontdek hoe u sterke authenticatie activeert in 4 minuten