Menu

IT Producten

Grijp uw kans en kies voor kwaliteitsvol informatica materiaal. Ontdek, naast de WinBooks oplossingen, onze catalogus van producten voor bedrijven om de oplossing te vinden die het best beantwoordt aan uw noden.

Onze producten

Beschermingen

Een geïnfecteerd informaticapark kan verschillende administratieve en/of financiële problemen met zich meebrengen. Om deze onaangename situaties te vermijden, stellen wij u verschillende IT oplossingen voor; van de individuele antivirus tot de firewall (Multi lagen veiligheid) voor uw bedrijfsnetwerk, over de sandboxing en de virtualisatie. Wij leiden eveneens uw personeel op om de phishing aanvallen af te blokken en kunnen de filter Vade Secure installeren voor Office 365.

GDPR/RGPD

Is uw informatica vitrine reeds conform aan de nieuwe Europese legislatieve GDPR/RGDP? Om juridische zorgen te vermijden met betrekking tot het respect voor de persoonlijke gegevens van uw internauten en gebruikers, stellen wij u pakketten voor om de veiligheid van uw bedrijf bij te werken. Deze omvatten een audit van uw IT installatie alsook een begeleidingsplan ter sensibilisering van uw medewerkers en bijwerking van uw informaticapark.

Monitoring van infrastructuur

Om u een informatica structuur in goede staat te garanderen, gebruiken wij PRTG. Dit laat toe om de gezondheid van de harddisks na te gaan maar ook de problemen en bedreigingen te identificeren die binnen het netwerk kunnen optreden. Daarenboven voorziet dit instrument in de opvolging van de noodzakelijke bijwerkingen voor het goed functioneren van uw apparaten en meet de activiteit van de switchen, routers, servers en eventuele netwerk printers.

Bekabeling en optische vezel

Een goede bekabeling garandeert de constante snelheid van uw informatie flux, zowel binnen uw bedrijf als op Internet. Vandaar ons doel om uw informatica uitrusting de beste bandbreedte te bieden. Voor elke installatie, reparatie of test van uw bekabeling staan onze gespecialiseerde techniekers klaar en garanderen u een optimale installatie met optische vezel of Cat6 bekabeling.

IP camera & toegangscontrole

Versterk de interne en externe beveiliging van uw bedrijf door de installatie van bewakingscamera’s met een systeem van toegangscontrole (badge, afdruk, kaart, enz.). Onze techniekers garanderen via de parameters in uw installatie volledig beveiligde lokalen voor uw medewerkers.

Wi-Fi Unifi oplossingen

Om tegemoet te komen aan uw noden inzake Wi-Fi connectie, stellen wij u diverse interne of externe oplossingen voor; steeds voorafgegaan door een positioneringsplan dat u de beste signaal verdeling garandeert. De eerste kunnen aan de binnenmuren worden bevestigd of er volledig worden geïncorporeerd voor een onvergelijkbare discretie. De tweede, buiten geplaatst, weerstaan aan weer en wind en kunnen een lage, middelgrote of grote afstand overspannen volgens uw desiderata.

Cloud oplossingen

Geef uw team de mogelijkheid om gemakkelijk van op afstand (samen) te werken aan gemeenschappelijke projecten, dankzij de Cloudbizz oplossingen. Microsoft Azure en/of Microsoft 0365 met Onedrive. Het gebruik van het Cloudbizz platform, aangepast aan uw business, zal u toelaten om beveiligd en tegen de meest correcte prijs te werken op uw beroepsapplicaties.

Databackup

Wist u dat 70% van de bedrijfswaarde steunt op haar informatica gegevens? Het is daarom primordiaal om regelmatig en minutieus de gegevens van uw informatica park op te slaan. Met dit doel voor ogen, raden wij de AZURE datacenters van Microsoft aan. Deze optie realiseert het automatisch en extern opslaan van uw gegevens, zodat u van een snelle en volledige restauratie, alsook quasi onmiddellijke heropstart van werk kan genieten ingeval van informaticaschade.

Microsoft reeks

Ons team is gespecialiseerd in Microsoft producten en diensten, zij kunnen tussenkomen om uw professionele server te configureren volgens de noden van uw bedrijf en er Windows Server op te installeren. Wij stellen u eveneens de reeksen Office 365 en Microsoft 365 voor om het teamwerk van uw bedienden en medewerkers te vergemakkelijken. Tenslotte zijn onze techniekers competent voor de instelling van uw berichtenpost Microsoft Exchange.

Informatica materiaal

Wenst u te investeren in kwalitatief informatica materiaal, Onze catalogus met IT producten gaat van Classic Desktop tot Thin Client en SFF, over draagbare PC of nog onze all-in-one oplossingen. Hierbij aansluitend beschikken wij over klassieke schermen, gekromd of tactiel, alsook inkt jet / laser / multi-functie printers en leveren u alle toebehoren voor deze voorgestelde printers (patronen, toners, drums, enz.). Heeft u een server met hoog prestatievermogen nodig? Na overleg zullen wij u de best aangepaste oplossing voor uw bedrijf voorleggen.

Onze klanten