Menu

IT Producten

Grijp uw kans en kies voor kwaliteitsvol informatica materiaal. Ontdek, naast de WinBooks oplossingen, onze catalogus van producten voor bedrijven om de oplossing te vinden die het best beantwoordt aan uw noden.

Onze producten

Beschermingen

Een geïnfecteerd informaticapark kan verschillende administratieve en/of financiële problemen met zich meebrengen. Om deze onaangename situaties te vermijden, stellen wij u verschillende IT oplossingen voor; van de individuele antivirus tot de firewall (Multi lagen veiligheid) voor uw bedrijfsnetwerk, over de sandboxing en de virtualisatie. Wij leiden eveneens uw personeel op om de phishing aanvallen af te blokken en kunnen de filter Vade Secure installeren voor Office 365.

GDPR/RGPD

Is uw informatica vitrine reeds conform aan de nieuwe Europese legislatieve GDPR/RGDP? Om juridische zorgen te vermijden met betrekking tot het respect voor de persoonlijke gegevens van uw internauten en gebruikers, stellen wij u pakketten voor om de veiligheid van uw bedrijf bij te werken. Deze omvatten een audit van uw IT installatie alsook een begeleidingsplan ter sensibilisering van uw medewerkers en bijwerking van uw informaticapark.

Monitoring van infrastructuur

Om u een informatica structuur in goede staat te garanderen, gebruiken wij PRTG. Dit laat toe om de gezondheid van de harddisks na te gaan maar ook de problemen en bedreigingen te identificeren die binnen het netwerk kunnen optreden. Daarenboven voorziet dit instrument in de opvolging van de noodzakelijke bijwerkingen voor het goed functioneren van uw apparaten en meet de activiteit van de switchen, routers, servers en eventuele netwerk printers.

Bekabeling en optische vezel

Een goede bekabeling garandeert de constante snelheid van uw informatie flux, zowel binnen uw bedrijf als op Internet. Vandaar ons doel om uw informatica uitrusting de beste bandbreedte te bieden. Voor elke installatie, reparatie of test van uw bekabeling staan onze gespecialiseerde techniekers klaar en garanderen u een optimale installatie met optische vezel of Cat6 bekabeling.

IP camera & toegangscontrole

Versterk de interne en externe beveiliging van uw bedrijf door de installatie van bewakingscamera’s met een systeem van toegangscontrole (badge, afdruk, kaart, enz.). Onze techniekers garanderen via de parameters in uw installatie volledig beveiligde lokalen voor uw medewerkers.

Wi-Fi Unifi oplossingen

Om tegemoet te komen aan uw noden inzake Wi-Fi connectie, stellen wij u diverse interne of externe oplossingen voor; steeds voorafgegaan door een positioneringsplan dat u de beste signaal verdeling garandeert. De eerste kunnen aan de binnenmuren worden bevestigd of er volledig worden geïncorporeerd voor een onvergelijkbare discretie. De tweede, buiten geplaatst, weerstaan aan weer en wind en kunnen een lage, middelgrote of grote afstand overspannen volgens uw desiderata.

Cloud oplossingen

Geef uw team de mogelijkheid om gemakkelijk van op afstand (samen) te werken aan gemeenschappelijke projecten, dankzij de Cloudbizz oplossingen. Microsoft Azure en/of Microsoft 0365 met Onedrive. Het gebruik van het Cloudbizz platform, aangepast aan uw business, zal u toelaten om beveiligd en tegen de meest correcte prijs te werken op uw beroepsapplicaties.

Databackup

Wist u dat 70% van de bedrijfswaarde steunt op haar informatica gegevens? Het is daarom primordiaal om regelmatig en minutieus de gegevens van uw informatica park op te slaan. Met dit doel voor ogen, raden wij de AZURE datacenters van Microsoft aan. Deze optie realiseert het automatisch en extern opslaan van uw gegevens, zodat u van een snelle en volledige restauratie, alsook quasi onmiddellijke heropstart van werk kan genieten ingeval van informaticaschade.

Microsoft reeks

Ons team is gespecialiseerd in Microsoft producten en diensten, zij kunnen tussenkomen om uw professionele server te configureren volgens de noden van uw bedrijf en er Windows Server op te installeren. Wij stellen u eveneens de reeksen Office 365 en Microsoft 365 voor om het teamwerk van uw bedienden en medewerkers te vergemakkelijken. Tenslotte zijn onze techniekers competent voor de instelling van uw berichtenpost Microsoft Exchange.

Informatica materiaal

Wenst u te investeren in kwalitatief informatica materiaal, Onze catalogus met IT producten gaat van Classic Desktop tot Thin Client en SFF, over draagbare PC of nog onze all-in-one oplossingen. Hierbij aansluitend beschikken wij over klassieke schermen, gekromd of tactiel, alsook inkt jet / laser / multi-functie printers en leveren u alle toebehoren voor deze voorgestelde printers (patronen, toners, drums, enz.). Heeft u een server met hoog prestatievermogen nodig? Na overleg zullen wij u de best aangepaste oplossing voor uw bedrijf voorleggen.

Onze klanten

Wij zijn een fiduciaire van 60 personen en hebben MCH in vertrouwen genomen voor de installatie van onze infrastructuur op onze verschillende sites.

Wij opteerden voor materiaal dat tegen heel wat pannes kan opwerken en zijn hier zeer tevreden over. Dankzij deze keuze kunnen onze medewerkers veilig van op afstand werken.

Een algemene standaardisatie die ons kostbare tijd bespaart.

Daniel P

Naar aanleiding van een leverancier wijziging is MCH erin geslaagd om onze 2 sites Brussel en Gent te stabiliseren.
Dankzij hun teams hebben wij nu een uitstekende informatica op basis van een globaal contract, dat ons toelaat op beide oren te slapen zodra een (zelfs klein) incident zich voordoet.
Van harte dank aan het gehele team.

Vincent P

Wij kunnen ons geen langdurige panne van een productiemachine veroorloven, een competente bediende vinden binnen de grote diversiteit aan informaticadomeinen bleek niet mogelijk. Wij hebben dus ons volledig informaticapark toevertrouwd aan MCH die via een onderhoudscyclus van 3 halve dagen onze infrastructuur beheert; Windows, de virtualisatie, de back up, de optimalisatie van onze ERP, onze specifieke machines « weegschalen, ticketprinters, PC IP65 »
Naargelang het openstaande ticket, kan een bepaalde persoon een specifiek probleem komen oplossen zonder prijsverhoging. De dienstverlening is constant, 12 maanden per jaar, geen zorg meer over verlof of ziekte, de productie is constant!

Bernard W

Sinds vele jaren vertrouwen wij MCH onze infrastructuur toe op gebied van beveiliging « Wifi, Firewall, enz… », sinds 2 jaar besloten wij om onze servers in CloudBizz te brengen, MCH heeft deze migratie gerealiseerd zonder verwarring bij onze bedienden. Wij hebben een directe toegang tot het Call Center van MCH ingeval van vragen of andere zaken. Antwoorden en snelle reacties stellen ons gerust en dragen echt bij tot een verbetering van onze rendabiliteit.

Arnaud L

Elk jaar organiseren wij het meubelsalon en werden wij geconfronteerd met de penibele verhuissituatie waarbij onze volledige bureau infrastructuur moest worden verhuisd naar dit salon van Anderlecht tot Heysel.
Gelukkig worden wij sinds goed tien jaar niet meer geconfronteerd met deze zorgen. MCH beheert de verplaatsingen en installaties van onze machines, zo kunnen wij ons focussen op de rest van de organisatie.

Thomas H

Het is al een behoorlijk aantal jaren geleden dat we voor MCH als computerprovider hebben gekozen. Deze keuze kan gemakkelijk worden verklaard door het feit dat ze een zeer breed scala aan producten / diensten bieden die verband houden met IT. We hebben ervoor gekozen om wekelijks gebruik te maken van één van hun technici om onze infrastructuur te onderhouden en eventuele storingen te voorkomen.

Sonia O