Menu

Winbooks

Sinds bijna 20 jaar innoveert de Belgische groep WinBooks constant in de sectoren van boekhoudkundige software en commercieel beheer. Of u zelfstandige bent, bedrijf of school, de WinBooks oplossingen komen tegemoet aan uw noden.

Onze producten

Boekhouding WinBooks

Dankzij de boekhoudkundige software WinBooks, beschikt u over middelen om uw rendabiliteit te analyseren, de beleggingen te beheren of uw betalingen te automatiseren; u krijgt dusdanig de sleutelcijfers van uw bedrijf of VZW in een oogopslag. De terugkerende taken zoals het BTW beheer, zijn eveneens geautomatiseerd; wat u toelaat om kostbare tijd te winnen voor de uitbouw van het succes van uw business.

Commercieel beheer Logistics

Het groot aanbod aan functionaliteiten van de software voor commercieel beheer WinBooks, gaande van de facturatie tot het beheer van uw e-commerce, is gebruiksvriendelijk en aangepast aan de noden van uw bedrijf. Beschikt u over een fysiek verkooppunt? De WinBooks oplossing stuurt uw kassa afsluiting onmiddellijk door naar de boekhouding. Kortom, een makkelijk beheer om zich te kunnen concentreren op de echte prioriteiten.

WinBooks - Virtual Invoice

Vaarwel aan de plaatsnemende fardes en administratieve rompslomp met de WinBooks digitalisatie software. Bij ontvangst van uw papieren factuur scant u deze in en begeeft u zich onmiddellijk naar uw boekhoudkundige software om de verwerking ervan te vervolledigen. Uw elektronische facturen worden onmiddellijk geïntegreerd naar standaardformaat E-FFF.

WinBooks Connect

Als daadwerkelijke aanvulling van de digitalisatie software, biedt het platform WinBooks Connect een gebruiksvriendelijke uitwisselingsmogelijkheid tussen fiduciaire en ondernemer. Zowel voor de facturatie als voor het beheer van de betalingen of nog de analyse van de boekhouding, is het mogelijk om op elk ogenblik het boekhoudkundig dossier te consulteren of er makkelijk elementen aan toe te voegen. De kleine structuren kunnen eveneens profiteren van een beperkte, gratis, facturatie dienst.

Onze contracten

Ondersteuning Winbooks contract

Premium ondersteuning Winbooks contract

Call-Center

 
 
Support online/ter plaatse

 
 
Bezoek 2u/jaar

 

Onze contracten

Ondersteuning Winbooks contract

  • Call-Center
  • Support online/ter plaatse

Premium ondersteuning Winbooks contract

  • Call-Center
  • Support online/ter plaatse
  • Bezoek 2u/jaar

Onze klanten

Wij zijn een fiduciaire van 60 personen en hebben MCH in vertrouwen genomen voor de installatie van onze infrastructuur op onze verschillende sites.

Wij opteerden voor materiaal dat tegen heel wat pannes kan opwerken en zijn hier zeer tevreden over. Dankzij deze keuze kunnen onze medewerkers veilig van op afstand werken.

Een algemene standaardisatie die ons kostbare tijd bespaart.

Daniel P

Naar aanleiding van een leverancier wijziging is MCH erin geslaagd om onze 2 sites Brussel en Gent te stabiliseren.
Dankzij hun teams hebben wij nu een uitstekende informatica op basis van een globaal contract, dat ons toelaat op beide oren te slapen zodra een (zelfs klein) incident zich voordoet.
Van harte dank aan het gehele team.

Vincent P

Wij kunnen ons geen langdurige panne van een productiemachine veroorloven, een competente bediende vinden binnen de grote diversiteit aan informaticadomeinen bleek niet mogelijk. Wij hebben dus ons volledig informaticapark toevertrouwd aan MCH die via een onderhoudscyclus van 3 halve dagen onze infrastructuur beheert; Windows, de virtualisatie, de back up, de optimalisatie van onze ERP, onze specifieke machines « weegschalen, ticketprinters, PC IP65 »
Naargelang het openstaande ticket, kan een bepaalde persoon een specifiek probleem komen oplossen zonder prijsverhoging. De dienstverlening is constant, 12 maanden per jaar, geen zorg meer over verlof of ziekte, de productie is constant!

Bernard W

Sinds vele jaren vertrouwen wij MCH onze infrastructuur toe op gebied van beveiliging « Wifi, Firewall, enz… », sinds 2 jaar besloten wij om onze servers in CloudBizz te brengen, MCH heeft deze migratie gerealiseerd zonder verwarring bij onze bedienden. Wij hebben een directe toegang tot het Call Center van MCH ingeval van vragen of andere zaken. Antwoorden en snelle reacties stellen ons gerust en dragen echt bij tot een verbetering van onze rendabiliteit.

Arnaud L

Elk jaar organiseren wij het meubelsalon en werden wij geconfronteerd met de penibele verhuissituatie waarbij onze volledige bureau infrastructuur moest worden verhuisd naar dit salon van Anderlecht tot Heysel.
Gelukkig worden wij sinds goed tien jaar niet meer geconfronteerd met deze zorgen. MCH beheert de verplaatsingen en installaties van onze machines, zo kunnen wij ons focussen op de rest van de organisatie.

Thomas H

Het is al een behoorlijk aantal jaren geleden dat we voor MCH als computerprovider hebben gekozen. Deze keuze kan gemakkelijk worden verklaard door het feit dat ze een zeer breed scala aan producten / diensten bieden die verband houden met IT. We hebben ervoor gekozen om wekelijks gebruik te maken van één van hun technici om onze infrastructuur te onderhouden en eventuele storingen te voorkomen.

Sonia O